teisipäev, 13. märts 2018

Aeg on harilikud kurgid ümber istutada!

Jälle on käes uus nädal, meie kurgikasvatuse projekti neljas nädal! Mehhiko pisikurkidest kaks kasvavad vaikselt, kolmas ei ole oma nina veel endiselt välja pistnud. Eks ootame edasi, kus ta pääseb! Aga meie harilikud kurgid on juba nii jõudsalt kasvada jõudnud, et täna istutasime nad ümber suuremasse potti! Eks ikka selleks, et nad veel jõudsamalt kasvada saaksid ;) 
Tõime lauale valmis oma kolm dolomiidi taime, suuremad potikesed kuhu neid istutada ja oscomote väetise. Lugesime kaasas olnud materjalist, et selle kasutamiseks ongi õige aeg just siis, kui me oma taimekesed suuremasse potti ümber istutame! Lisasimegi siis igasse potti 2 teelusikatäit oscomotet ja segasime selle kenasti mulla sisse. Sest ega meie kurgikesed ju mulla pealt vitamiine otsimas
ei käi ;) Prügikasti kohal tõmbasime hellalt ja ettevaatlikult meie kurgitaimekesed oma esimestest potikestest välja. Lastel oli täitsa põnev näha, millised juured need väiksed taimed omale selle ajaga kasvatada on jõudnud. Ja vaikselt panime meie dolomiidikesed oma uutesse pesadesse. Ja lõpetuseks muidugi pakkusime neile juua ja palusime ilusti edasi kasvada :)




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar